HeartMath Solution - Hjärtats väg till balans och välmående

HeartMath Solution är en heldagskurs för dig som vill lära dig mer om tillståndet koherens, flow eller samstämmighet. Det är kroppens bästa tillstånd för kreativitet, återhämtning, prestation och välmående.

 

När vi har hög samstämmighet i kroppen, så bygger vi upp kroppens... immunförsvar och vårt batteri fylls på. Det är ett naturligt tillstånd - titta på våra barn! De flesta vuxna har låg samstämmighet i kroppen, vi tömmer vårt batteri och blir trötta, tömda på energi, och kan få olika kroppsliga symptom.

 

Under kursdagen får du lära dig mer om forskningen om hjärtats intelligens, som HeartMath Institute har gjort under 20 år, samt vad koherens är. Framför allt får du mer förståelse för hur dina känslor påverkar kroppen och hur det går att mäta i hjärtrytmen idag.

 

Vi använder biofeedbackverktygen emWave Desktop och emWave2 under kursdagen för att mäta din kropps samstämmighet. Detta ger dig direkt feedback på om du bygger upp energi eller inte. Du kan låna av oss för träning eller köpa på plats till ett förmånligare pris än annars.

 

Mer energi och större välmående...Because your worth it!:)

 

Pris 1200 :- inkl moms 
Anmäl dig här

Målgrupp: För dig som vill prestera bra, återhämta dig som bäst och nå din högsta potential. För dig som behöver lära dig att dra i handbromsen vid stress och hitta mer inre balans.
Datum: 8 mars eller 19 april 2013
Tid: 09:00-16:00

Utbildare: Maria Sundström och Marie Slotte