Föreläsningar

Vi erbjuder både öppna och företagsinterna föreläsningar om HeartMath.

Hitta din balans med Hjärtats intelligens!

Vi har alla samma utmaning idag. Vi lever våra liv i ett mycket högt tempo och det kan vara svårt att hinna med utan att tappa balansen.


Vill du få metoder och verktyg för att hantera stress, öka din prestationsförmåga och hitta en inre balans i din vardag?

Det här är en föreläsning om vad som händer i kroppen när vi ändrar tillstånd. Du kommer att få se effekterna på hjärtat och lära dig att dra i handbromsen när du upplever stress.
 

Hjärtat har visat sig vara mer intelligent än man tidigare trott. Genom våra känslor styr hjärtat kroppens rytmer och synkroniserar hjärnan och kroppens funktioner. Detta går att mäta direkt via vår hjärtrytm med HeartMaths träningsverktyg, emWave. När vi mår som bäst är hjärtrytmen samstämmig och återhämtning sker i hela kroppen. Maria visar hur det ser ut.
 

HeartMath har forskat på välmående och återhämtning i 20 år och hjälper idag många medarbetare, privatpersoner, idrottsmän, personal och patienter på sjukhus i över 50 länder med sin mångfaldigt prisbelönta metod.
 

Hjärtligt varmt välkommen !
 

Intresseanmälan föreläsningar