Minspiro AB

Minspiro AB startades hösten 2008 och drivs av mig, Maria Sundström. Verksamhetens fokus är att utveckla projektledare, chefer och medarbetare genom coaching och utbildning.

 

Jag har arbetat som konsult och projektledare sedan mitten på 1990-talet.

Intresset för ledarskap och personlig utveckling har växt sig starkare med åren och effektiv kommunikation är något jag brinner för.

 

Förutom civilingenjörsexamen i industriell ekonomi har jag också certifierat sig som NLP trainer, diplomerad ICF coach, licencierad HeartMath-handledare och andningsinstruktör.

 

Som coach är min drivkraft att hjälpa dig att skapa medvetenhet om vad du vill och vad som hindrar dig att komma dit du vill.

 

Som utbildare är min drivkraft är att "lära in" istället för att "lära ut" och  jag lägger stort fokus på pedagogiken under mina kurser.

 

Som konsult sätter jag alltid verksamhetens mål i huvudfokus. Syftet med en förändring är alltid en förbättring av verksamheten. Jag fokuserar på att utveckla människorna i organisationen för att hitta effektiva processer, rutiner och systemstöd för att nå verksamhetens mål. alltid verksamhetens mål i huvudfokus.

 

Jag har lätt för att skapa relationer, är närvarande och har medkänsla. Jag har nära till skratt och delar gärna med mig av min kunskap.

Maria Sundström